Welkom op de website van 12Style!

Even voorstellen…mijn naam is Linda Spoormaker. Uit passie voor interieurstyling, binnenhuisontwerp en kleuradvies heb ik Verkoopstylingbureau “12Style” opgericht. Regelmatig werd ik gevraagd door vrienden en kennissen om stylingideeën voor huis en tuin. Sinds 2012 ben ik officieel verkoopstyliste. Ik vind het geweldig om mijn creativiteit te gebruiken om de meest uiteenlopende woningen verkoopklaar te krijgen. Dat doe ik door de sterke punten van elk huis zo aantrekkelijk en sfeervol mogelijk te maken. En met succes! Het enthousiasme van mijn klanten maakt me steeds weer trots.

Ervaringsdeskundige
Terwijl ik zelf op zoek was naar een koophuis viel het mij op dat er vaak veel te weinig aandacht werd besteed aan een zo goed mogelijke uitstraling van een woning. Uit ervaring merkte ik dat de aandacht voor een bepaald huis direct binnen enkele seconden verdwenen is bij het zien van een donker, druk of verouderd interieur op internet. Of als verkooptekst totaal oninteressant en kort is of de foto’s onscherp. Of wat te denken van een foto waar de hond op de bank ligt of de fotograaf zelf in beeld komt in de spiegel! Dat is weinig professioneel.. Jammer, want hier laten veel verkopers een grote kans liggen. Je moet als verkoper de zaken wel serieus nemen. De koper staat immers voor één van de grootste uitgaven van zijn leven… en waarom hij dan juist jouw huis zou moeten kopen? Juist.

Geen kijker = geen koper!
Gemiste kans voor die huizenverkopers, zeker in een tijd waarin de koper het voor het uitkiezen heeft. Daarom besloot ik op basis van mijn ervaringen en mijn opleiding als verkoopstyliste, huizenverkopers en makelaars hierbij te gaan adviseren. En met succes! Tevreden klanten staan voor het resultaat van mijn praktische, klantgerichte en voordelige aanpak. Ik ben gecertificeerd als verkoopstyliste door House of KIKI (bekend van het RTL4 programma: Uitstel van Executie) en actief voor particulieren en diverse makelaars in de regio Apeldoorn / Zwolle / Deventer.