Diensten voor makelaars

Door de aantrekkende woningmarkt krijgt iedereen het drukker. Ook makelaars op de Veluwe. Als ervaren verkoopstyliste ben ik daarvan goed op de hoogte. Om makelaars én huizenverkopers terzijde te staan, is een handige dienst ontwikkeld. Verkoopstyling en woningfotografie in één, snel en voordelig voor u geregeld; de ideale service opgesteld door een combinatie van kennis van meerdere experts. Desgewenst verzorgen wij ook de plattegronden van de woning en leveren we de verkooptekst aan. Kunt u direct verder met de verkoop. Of dát handig is!

Zakelijke diensten

Regelmatig werk ik met succes samen met zakelijke partners. Bent u projectontwikkelaar of makelaar? Dan bied ik u en uw klant de helpende hand bij de volgende zaken:

  1. U wilt een modelwoning in een nieuwbouwproject smaakvol ingericht presenteren en fotograferen
  2. Voormalige huurwoningen gaan in de verkoop en moeten fraai gepresenteerd worden
  3. Een bedrijfsruimte dient stijlvol te worden omgevormd of aangekleed
  4. Uw klant kan wel wat hulp gebruiken bij het aantrekkelijk stylen van zijn eigen woning voor een Open Huizen Dag
  5. Woningplattegrond, ook 3D
  6. Verkooptekst van de woning

Leegstaande woningen

Leegstaande woning inrichten? Dat kan ik geheel voor u verzorgen. Ik werk zowel met echte als met kartonnen meubelen, al naar gelang de mogelijkheden en de wens van de klant. Alles op maat. Snel en voordelig geregeld, met een vaste vanaf-prijs; zo weet de klant ook direct waar hij/zij aan toe is.

Geïnteresseerd in één van de mijn diensten? Vraag naar de mogelijkheden op maat.