Verkoop je huis met succes! Het is mijn doel om met kleine aanpassingen, met gebruik van aanwezige meubels of waar nodig met het plaatsen van sfeervolle accessoires, een interieur van jouw huis zó aan te passen, dat direct de interesse van potentiële kopers wordt gewekt. Want geen kijker = geen koper! Dankzij mijn praktische ‘hands-on’ aanpak, dus direct handen uit de mouwen, is je huis binnen korte tijd volledig verkoopklaar. Ook de buitenzijde van het pand, de tuin en schuur/garage neem ik onder handen.

Liever zelf aan de slag? Prima, we gaan samen door het gehele huis en geef direct praktisch advies of schrijf een rapportage. Geïnteresseerd in verkoopstyling? Kijk hier voor de mogelijkheden en de tarieven. Ik kom vrijblijvend bij je langs om kennis te maken.

Waarom? Snel zichtbaar resultaat in alle ruimtes van het huis, die de kijker een ‘wauw-gevoel’ zullen bezorgen: de beste eerste indruk krijg je maar één keer! Uit mijn ervaring blijkt dat huizen met verkoopstyling gepresenteerd meer kijkers trekken, sneller verkopen en meer opbrengen. Een koper is immers niet geïnteresseerd in jouw thuis, maar in je huis: hij komt niet bij jou op visite.

Bed and Breakfast styling en fotografie

Unieke Fotostyling Actie  “B & B Oké” 
Onderscheiden doet verleiden! Dat geldt voor huizenverkoop net goed als bij de verhuur van Bed & Breakfasts, pensions en vakantiewoningen. Vakantiegangers zijn op zoek naar aantrekkelijke, gezellige of knusse plekjes om te kunnen overnachten. Onaantrekkelijke, donkere foto’s leiden de aandacht af en je mist boekingen.

Trekt jouw B & B wel genoeg gasten? Laat jouw foto’s eruit springen, daar trek je gasten mee! Met een professionele styling van de ruimte en een fotoshoot kunnen wij, Linda van 12Style, en Ellen Pitlo, woningfotografe van Beken kleur in je interieur, verschil maken. In slechts een uur tijd gaan wij samen door de ruimtes van de B & B en zorgen voor de juiste fotostyling en sfeervolle foto’s. Meer weten? Profiteer nu van onze unieke dienst, dan ben je klaar voor het aankomende toeristenseizoen.