Linda Spoormaker selfie

Even voorstellen…

“..mijn naam is Linda Spoormaker. Uit passie voor interieurs, woningstyling en binnenhuisontwerp heb ik Verkoopstylingbureau “12Style” opgericht.”

Mijn verhaal

Regelmatig werd ik gevraagd door vrienden en familie om stylingideeën voor hun woning. Interieurstyling was al tijden mijn grote hobby. Toen ik zelf op zoek was naar een koophuis viel het mij op dat er vaak veel te weinig aandacht wordt besteed aan de (online) uitstraling van een woning. Zelf merkte ik dat de aandacht voor een bepaald huis direct verdwijnt bij het zien van een donker of verouderd interieur. Ook slechte foto’s online of een te korte verkooptekst zijn een directe afknapper. Dat betekent een gemiste kans voor de verkopers! En die wil ik graag helpen.

Uitstraling

Na jaren gewerkt te hebben in administratieve functies in binnen- en buitenland, besloot ik definitief het creatieve pad in te slaan. Sinds 2012 ben ik daarom actief als ondernemend verkoopstyliste. Mijn advies helpt de verkopers van een huis verder. Ik vind het geweldig om mijn creativiteit in te zetten om de meest uiteenlopende woningen verkoopklaar te krijgen. Alles draait om de uitstraling. Dat realiseer ik door de sterke punten van een huis zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren. En met succes! Huizen trekken meer kijkers en worden sneller verkocht. Het enthousiasme van de klant verheugt me iedere keer.

Ik ben gecertificeerd als verkoopstyliste door House of KIKI (bekend van het RTL4 programma: Uitstel van Executie), actief voor particulieren en op het zakelijke vlak samenwerkend met diverse makelaars van Apeldoorn tot Zwolle en van Nunspeet tot in en om Deventer.