Project Informatie

In de gewilde Apeldoornse wijk De Parken bevond zich dit rustig gelegen, jaren ’50 huis. Een vrijstaand huis met zeer ruime oprit, een zelfstandige praktijkruimte in de achtertuin en een keurige tuin als fraaie pluspunten. De woning stond al geruime tijd te koop, meerdere jaren zelfs, zonder dat er ook maar iemand belangstelling had getoond. Daarom besloten de verkopers mij als deskundige in de arm te nemen.

Aanpak

Met grote interesse heb ik mij over het huis gebogen. Het interieur in de kamers had weinig samenhang. Verouderde kleuren en materialen overheersten, ook op de foto’s online. Daardoor kreeg de woning een totaal verkeerde uitstraling. Tevens was het huis behoorlijk vol.. Volop te doen! Deuren zijn gewit, struiken gesnoeid, schilderwerk aangepakt en achterstallig onderhoud aan keuken en badkamer uitgevoerd. Bij elkaar passende accessoires heb ik met zorg uitgezocht om oude voorwerpen te vervangen. De verkopers zijn met groot enthousiasme aan de slag gegaan om zolder, schuur en (boeken-) kasten op te ruimen. Dat heeft zelfs geleid tot een leuke garageverkoop in de achtertuin, waar veel mensen op afkwamen. Zo kregen oude boeken en serviesjes weer een nieuw (t)huis.

De woningfotograaf heeft nieuwe foto’s van de woning gemaakt, die veel beter waren dan die de makelaar jaren eerder had gemaakt. Resultaat? Een opgeruimd, fris en ruim huis dat zich naar waarde kon tonen! De online belangstelling was al direct opvallend groot. En de woning is vervolgens verkocht naar volle tevredenheid.