Project Informatie

Enkele jaren terug deed ik als een van mijn eerste grotere projecten deze rijwoning. Hier woonde een gezin met kinderen woonde dat wegens werk ging verhuizen naar de andere kant van het land. De woning was wat onderhoud betreft keurig in orde en het perceel had een mooie grootte. Ook had het een goede ligging in een rustige wijk buiten het centrum van de stad. Dat waren mooie pluspunten. Maar dit maakte het huis nog niet verkoopklaar..

De knelpunten in deze woning draaiden voornamelijk om een overvolle, drukke en rommelige inrichting. De kamers oogden donker ondanks de grote ramen. De kinderkamer kon dringend een opruimbeurt gebruiken en de zolder was een verzamelplek van rommel. Ook de voorjaarstuin kon voor en achter een opknapbeurt gebruiken. Het restylen van het interieur om sfeer en aantrekkelijkheid te creëren maakte een wereld van verschil door het hele huis.

Hier heb ik in samenspraak met de bewoners alle woonruimtes aangepakt. Zij gingen flink aan de slag met het opruimen. Zo is de hal ontdaan van vele winterjassen en een overschot aan schoenen en werden spullen die ze voorlopig niet meer nodig hadden alvast in dozen gepakt en opgeruimd. Met een shopping list ben ik zelf een aantal zaken gaan kopen bij diverse winkels (oa Ikea) om het huis een frisse look te kunnen geven: lichte gordijnen, nieuwe kussens, sprei, vloerkleed en diverse vaasjes en kaarsjes in gelijke kleuren. Bekijk zelf de verschillen!

En het resultaat? Verkocht binnen 5 weken!