Project Informatie

Deze bijzonder ruime woning met 2 badkamers gelegen op de bovenste verdieping aan de keurige Loolaan te Apeldoorn werd lang niet meer bewoond en stond wel te koop al jaren te koop zonder ook maar éen bezichtiging te hebben gehad. Belangstelling ontbrak geheel. De oude foto’s van het appartement toonden oubollig en stoffig meubilair, donkere hoekjes, groene aanslag op het balkon.. Verre van aantrekkelijk dus.

Meubelhuur

Om te beginnen is de hele woning leeggehaald. Alle oude meubels zijn weggedaan, de muren gewit en de groenaanslag weggewerkt van het balkon. Vervolgens zijn alle ruimtes ingericht met gehuurde meubelen en bijpassende accessoires in stijl. Het verschil spreekt voor zich. Het hele appartement fleurde ervan op: netjes, sfeervol en aantrekkelijk.

En het resultaat? Binnen een maand liep het al storm op de Open Huizen Dag. Twee koppels bleken erg geïnteresseerd en boden zelfs tegen elkaar op. Na stevige onderhandelingen is het appartement vervolgens snel verkocht. Tot grote tevredenheid van verkoper en makelaar!

Fotoverantwoording: www.robschot.nl