Online Fotoconsult

Een interieur is niet goed of fout. Je hoeft geen hip of modern interieur te hebben om je huis fraai te presenteren. Het maakt mij niet uit of je houdt van antiek of een kleurrijke woonstijl hebt. Jouw huis is uniek. Daarom ben jij er ooit op gevallen en dat bepaalt de aantrekkingskracht op de nieuwe bewoner. En die unieke punten benadrukken we voor de verkoop. Zoals we ook de kamers licht en ruim kunnen tonen. Ik maak van elk interieur weer een plaatje. Zodat zoveel mogelijk kijkers zichzelf in jouw huis kunnen zien wonen.

Wil je ook…

  • Tijd en geld besparen door zelf in je huis aan de slag te gaan?
  • Dat een ervaren stylist je adviseert hoe jij jouw huis het beste kunt presenteren?
  • Weten wat de pluspunten én verbeterpunten van je huis zijn om zo de waarde van je huis te vergroten?

Dan is deze dienst wat voor jou! Hoe handig is het als de deskundige jou snel advies kan geven? Het maakt niet uit waar je woont, ik geef huizenverkopers advies op afstand. Ik beoordeel het beeldmateriaal van elke ruimte in en om je huis. Je kunt mij foto’s of een video van je huis toe mailen en toelichten. Wil je liever skypen? Prima! Of als je huis al op Funda staat bekijk ik deze foto’s en eventuele plattegronden. Toelichting over de specifieke ruimtes of eventueel aanwezige tuin, balkon, garage en opbergruimtes is natuurlijk altijd welkom.

Binnen enkele werkdagen na het sturen van het beeldmateriaal en ontvangst van de betaling ontvang je van mij digitaal een helder adviesrapport met praktische tips over sterke en mogelijke verbeterpunten. Indien gewenst is bespreken we dit telefonisch verder. Dit levert al snel verrassende inzichten en praktische adviezen op! Zo kun je zelf snel aan de slag in je huis om knelpunten aan te pakken en andere verbeteringen toe te passen. Superhandig en verfrissend!

Fotoconsult

Mijn unieke fotoconsult is beschikbaar voor slechts 29€ per 15-20 foto’s.

Iets voor jou? Wacht dan niet langer en vraag het fotoconsult direct aan.