Van te koop naar verkocht

Verkoopstyling

Nog voor je je huis te koop zet, moet je alles gedaan hebben om je woning op de meest voordelige manier te presenteren. Een goed onderhouden huis met een mooie styling is goed voor de marktwaarde. Verkoop- of vastgoedstyling, al decennia lang populair in Amerika en Engeland, biedt hulp. Een fraai ingericht, schoon en licht huis is aantrekkelijk. Licht en ruimte is wat kopers willen. Een huis kopen is emotie. Kopers zoeken een huis waar ze meteen met hun spullen in kunnen trekken en zijn dus op zoek naar een instapklaar huis. Bekijk daarom goed welk onderhoud je nog kan uitvoeren vóór je het op de markt zet. Met een goed verkoopklaar en keurig gestyled huis heb je direct een flinke voorsprong.

 

Staat je huis allang te koop maar komt er maar niemand? Doet de makelaar wel voldoende om kijkers naar jouw huis te trekken? Of komt de Open Huizen dag eraan en wil je klaar zijn voor dat grote moment? Neem deze kans om op te vallen. Je krijgt maar 1 keer kans op de beste eerste indruk. Is je interieur te donker of je woonstijl wat ouderwets? Is het onderhoud aan je huis versloft of je tuin een oerwoud? Dat verkoopt niet op een markt met een groot aanbod. Onderneem actie!

 

Heb je een woning geërfd van een familielid en moet de woning opnieuw worden ingericht voordat het op de markt komt? Ben je al in je nieuwe huis getrokken en staat je oude appartement nog leeg? Dan kan mijn dienst om leegstaande panden in te richten je helpen. Met tijdelijk gehuurde meubelen, echte of van karton, kun je een huis geheel inrichten zodat het er op de foto’s op funda.nl en bij bezichtigingen weer fraai uit ziet. Van een leegstaande ruimte is het namelijk moeilijk in te schatten hoe groot deze is. Leegstand verkoopt daarom slecht.

 

Je huis verkocht en te veel, of juist te weinig, ideeën voor het inrichten van je nieuwe huis? Ik denk graag met je mee over de juiste styling en ontwerp. Houd mijn workshops in de gaten en volg mij op Facebook en andere social media! Advies nodig? Ik bied ook jouw huis de helpende hand bij

verkoopstyling

. Mijn diensten zijn praktisch, betaalbaar en resultaatgericht. Tevreden klanten staan voor mijn succes. Ik ben actief in de regio Veluwe, met name Apeldoorn, Zwolle, Deventer en Nunspeet en werk samen met makelaars in deze plaatsen.