Keuken zoals dze voor de woningfotografie was

Meubelverhuur

Het komt geregeld voor: de verkoper is al verhuisd maar de woning is nog niet verkocht. Sterker nog, die staat leeg. Dat is geen aanbeveling voor de woningzoeker. En terwijl de woningmarkt aantrekt en steeds meer huizen relatief snel verkocht worden tegen een goede prijs, blijven leegstaande woningen beduidend achter in de statistieken..Tijd dus om de woning compleet in te richten met meubels en accessoires die je tijdelijk neerzet!

Kartonnen of echt meubilair

Bij het huren van een tijdelijke inrichting is alles mogelijk. Afhankelijk van de wensen, het pand en het budget werk ik met echt meubilair of stevige kartonnen meubels om de woning in te richten, aangevuld met fraaie, passende accessoires. Echte meubelen om je living, slaapkamers of werkkamer in te richten, huur je vanaf minimaal 3 maanden samen met accessoires in de juiste stijl. Met meubelen gemaakt van karton kun je op de meest voordelige, eenvoudige en aantrekkelijke manier een woning inrichten. Omdat de meubels bestaan uit stevige aangeklede dozen zien ze netjes uit op foto’s. Pakketten voor woonkamer en slaapkamer met 1- en 2-persoonsbedden zijn te bestellen met een vaste vanaf-prijs. Dan weet je meteen waar je aan toe bent. Zo is een ingerichte slaapkamer al beschikbaar vanaf 250 €. Zelfs keukens van kartonnen modules en kantoorruimtes behoren tot de mogelijkheden. Meer weten? Ik maak graag een offerte op maat voor je.

 

Woningfotografie

Wanneer je huis klaar is voor de verkoop is het tijd voor mooie foto’s. Professionele woningfoto’s zijn een must. Het visitekaartje van de woning is je visuele online presentatie. Met woningfotografie in combinatie met aantrekkelijke interieurstyling zorg je voor een fraaie indruk van huis en tuin; zowel op internet als voor de kijkers. Perfecte foto’s met een aantrekkelijke interieur zijn daarom heel belangrijk, daarmee trekt jouw huis de aandacht (en dat van de buren niet!). Zo verleid je potentiële kopers om juist naar jouw huis te komen kijken. Daarom wil je een professional die van jouw fijne (t)huis op de foto’s een gewild koopobject maakt.

Een goede fotoreportage betreft, afhankelijk van het type woning, gemiddeld 20-25 foto’s. Ik werk samen met diverse ervaren woningfotografen in de regio. Het maken van foto’s kan natuurlijk los van een verkoopstylingconsult uitgevoerd worden, echter, een snelle verkoopstyling door de styliste direct voorafgaand aan de fotoreportage wordt zeer aanbevolen. Zo realiseren we zeker de juiste sfeer. En zo komt jouw huis dus nog beter uit de verf. Wat de verkoopstyling inhoudt, kun je hier lezen.

Prijs Woningfotografie

175€ incl btw./ minimaal 20 foto’s*

Wil jij ook de beste fotoreportage van jouw huis? Laat het mij direct weten!

Wil je eerst zelf aan de slag met het restylen van je huis? Download nu mijn gratis E-book voor allerhande tips!

*in een straal van 20 km rondom Nunspeet worden geen reiskosten in rekening gebracht; daarbuiten 0,20€/km