Verkoop je huis ook! Het is mijn doel om met kleine aanpassingen, met gebruik van aanwezige meubels of waar nodig met het plaatsen van sfeervolle accessoires, een interieur van jouw huis zó aan te passen, dat direct de interesse van potentiële kopers wordt gewekt. Want geen kijker = geen koper! Dankzij mijn praktische ‘hands-on’ aanpak, dus direct handen uit de mouwen, is je huis binnen korte tijd volledig verkoopklaar. Ook de buitenzijde van het pand, de tuin en schuur/garage neem ik onder handen.

Liever zelf aan de slag? Prima, we gaan samen door het gehele huis en geef direct praktisch advies. Een uitgebreid adviesrapport per ruimte behoort ook tot de mogelijkheden. Geïnteresseerd in verkoopstyling? Kijk hier voor de mogelijkheden en de tarieven. Ik kom vrijblijvend bij je langs om kennis te maken.

Waarom? Snel zichtbaar resultaat in alle ruimtes van het huis, die de kijker een ‘wauw-gevoel’ zullen bezorgen: de beste eerste indruk krijg je maar één keer! Uit mijn ervaring blijkt dat huizen met verkoopstyling gepresenteerd meer kijkers trekken, sneller verkopen en meer opbrengen. Een koper is immers niet geïnteresseerd in jouw thuis, maar in je huis: hij komt niet bij jou op visite.

Overige diensten

Maar ik ga verder dan verkoopstyling alleen. Ik zet de puntjes op de “styling-i” voorafgaand aan een bezichtiging of Open Huizen Dag. Ook kan ik de fotografie van de woning en 3D-plattegronden voor Funda.nl verzorgen. Verhuizen naar het nieuwe huis en onzeker over de kleur op je nieuwe muren? Bij mij kun je ook aankloppen voor interieur- en kleuradvies. Ben je al verhuisd en staat je huis nog leeg te koop? Ook voor het inrichten van leegstaande woningen heb ik een praktische en snelle oplossing. Ben je geïnteresseerd in een inspirerende en interactieve workshop over verkoopstyling, ook dan kun je bij mij terecht. Vraag mij gerust om meer informatie.